Bu Jigolo ve Ajans scripti, sektörünüzde profesyonel bir platform kurmanıza olanak tanır. Kolay yönetim paneli ve kullanıcı dostu arayüzüyle fark yaratmak isteyenler için özel olarak tasarlandı. Full Jigolo Scripti Sorunsuzdur. Dilerseniz ajans scripti olarakta kullanabilirsiniz.
Bu script, ajans kurmak veya mevcut ajansını dijital bir platforma taşımak isteyenler için güçlü bir altyapı sunar. SEO dostu tasarımı sayesinde Google ve diğer arama motorlarında üst sıralara çıkmanıza yardımcı olur.
İndir / Download ( Mega ) :
İndir / Download ( YandeX ) :
Scriptin Özellikleri:
- Başvuru Formu: Kullanıcıların detaylı bir şekilde başvuru yapabilmesini sağlar.
- Üye Giriş Formu: Kayıtlı üyelerin hızlıca sisteme erişim sağlaması için tasarlandı.
- Üye Paneli: Üyeler, bakiye ve profil bilgilerini buradan yönetebilir.
- Kredi Sistemi: Kullanıcıların bakiye yükleyip sistem içerisinde kullanmasını destekler.
- Başvuruları Onaylama: Yönetim panelinden gelen başvurular kolayca onaylanabilir veya reddedilebilir.
- Kayıtları Excele Aktarma: Başvuru verilerini dışa aktararak kolayca analiz yapabilirsiniz.
- Görünür Profiller: Ajansınızın web sitesinde, üyelerin profilleri görüntülenebilir.
Güvenlik Özellikleri:
- Aynı IP adresinden tekrar başvuru yapılamaz.
- Aynı telefon numarasından birden fazla başvuru engellenir.
- Hesabı onaylanmayan üyeler sisteme giriş yapamaz.
Yönetim Kolaylığı:
Sitenin görünen tüm alanları yönetim panelinden kontrol edilebilecek şekilde hazırlanmıştır. Panelden tüm içerik, kullanıcı ve başvuru detaylarını yönetmek mümkün.Bu script, ajans kurmak veya mevcut ajansını dijital bir platforma taşımak isteyenler için güçlü bir altyapı sunar. SEO dostu tasarımı sayesinde Google ve diğer arama motorlarında üst sıralara çıkmanıza yardımcı olur.
- Veritabanı Dosyasını Yükleme
- data.sql dosyasını indirdiğiniz script klasöründe bulacaksınız.
- Veritabanı yönetim panelinize (örneğin phpMyAdmin) giriş yapın.
- Yeni bir veritabanı oluşturun ve adını belirleyin.
- Veritabanını seçtikten sonra İçe Aktar (Import) sekmesine gidin.
- data.sql dosyasını seçerek yükleyin. Bu işlem, veritabanındaki tüm gerekli tabloları ve verileri oluşturacaktır.
- Config.php Dosyasını Düzenleme
- Script klasöründeki panelsistem/config.php dosyasını açın.
- Veritabanı bağlantı bilgilerinizi düzenleyin:
-
PHP:
<?php $dbHost = 'localhost'; // Veritabanı sunucusu $dbName = 'veritabani_adi'; // Oluşturduğunuz veritabanı adı $dbUser = 'kullanici_adi'; // Veritabanı kullanıcı adı $dbPass = 'sifre'; // Veritabanı şifresi ?>
- Bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra dosyayı kaydedin.
- Yönetim Paneline Erişim
- Tarayıcınızı açarak şu yolu ziyaret edin:
Rich (BB code):domainadresi/_panel
- Varsayılan giriş bilgileri:
- Kullanıcı Adı: admin
- Şifre: password
- Tarayıcınızı açarak şu yolu ziyaret edin:
- Site URL'sini Güncelleme
- Yönetim paneline giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsüne gidin.
- Site URL alanını güncellediğinizden emin olun. Bu, sitenin doğru çalışmasını sağlar. Örnek URL:
Code:[URL unfurl="true"]https://sitenizinadi.com[/URL]
- Referans Kullanıcı Paneli
- Referans kullanıcılar için giriş paneli şu yoldadır:
Code:domainadresi/ref
- Kullanıcılar, kendilerine verilen Referans ID kimliği ile giriş yapabilir. Örnek bir giriş formatı:
Code:TEST-1
- Referans kullanıcılar için giriş paneli şu yoldadır:
- Kontrol ve Test
- Siteye giriş yaparak tüm sayfaların düzgün çalıştığını kontrol edin.
- Yönetim paneli ve referans panelini test edin.
İndir / Download ( Mega ) :
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.