Web sektöründe fark yaratmanın, müşterilerinize en kaliteli hizmeti sunmanın ve işlerinizi profesyonel bir şekilde yönetmenin yolu buradan geçiyor. Web Satış + Domain + Hosting Satış Scripti V2, tüm ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında topluyor ve size sınırsız bir özgürlük sunuyor.
Bu eşsiz sistemle domain satışı, hosting yönetimi ve web çözümleri bir araya geliyor. Üstelik, kolay kullanımlı yönetim paneli ve ileri düzey özellikleri sayesinde her şey kontrolünüz altında!
İndir / Download :
Bu eşsiz sistemle domain satışı, hosting yönetimi ve web çözümleri bir araya geliyor. Üstelik, kolay kullanımlı yönetim paneli ve ileri düzey özellikleri sayesinde her şey kontrolünüz altında!
Mobil Uyumlu ve Şık Tasarım
- %100 Responsive Tasarım: Tablet ve telefonlarda kusursuz görünüm garantisi.
- Sınırsız Renk Seçenekleri: Markanızı yansıtan renkleri seçerek tamamen özelleştirilmiş bir deneyim sunun.
Güçlü Yönetim Paneli
- Kurumsal Sayfa Yönetimi: Başlık (Title), anahtar kelime (Keyword) ve açıklama (Description) düzenlemeleriyle SEO gücünüzü artırın.
- Sınırsız Menü Yönetimi: Üst ve alt menülerde ekleme, düzenleme ve silme işlemleri tamamen sizin elinizde.
- Sınırsız Kategori ve Paket Yönetimi: Web kategorileri, hosting paketleri ve domain uzantıları eklemek ve düzenlemek artık çok kolay.
- Müşteri Yönetimi: Sınırsız müşteri ekleyebilir ve bu müşterilere alan adı, hosting veya web paketi tanımlayabilirsiniz.
Satış ve Sipariş Yönetimi
- Hosting ve Domain Satışı: Tüm süreçleri yönetim panelinden kolayca kontrol edin.
- Sipariş Yönetimi: Gelen siparişlerinizi tek bir ekranda görün, düzenleyin ve yönetin.
- Ödeme Bildirim Formu: Müşterilerinizin ödemelerini pratik bir şekilde bildirip süreçleri hızlandırmalarını sağlayın.
Müşterilere Sınırsız Özgürlük
Dil ve Tema Yönetimi
- Sınırsız dil ekleyebilir ve global pazarda yerinizi alabilirsiniz.
- Tema renk ayarlarıyla sitenizi markanızla uyumlu hale getirin.
Mail ve SMS Gönderimi
- Toplu mail ve SMS gönderme özelliğiyle müşterilerinize her an ulaşabilirsiniz.
- Özel şablonlar oluşturarak iletişim sürecinizi profesyonelleştirin.
Tam SEO Uyumlu Altyapı
- SEO Dostu Link Yapısı (SEF): Google’da daha hızlı indeks alarak daha fazla müşteriye ulaşın.
- Meta Ayarları: Site başlığı, anahtar kelimeler ve açıklamalarla arama motorlarında zirveye oynayın.
- Google Maps Entegrasyonu: İletişim sayfasında müşterilerinize yol gösterin.
Entegre Ödeme Sistemleri ve Güvenlik
- Paytr, Shopier ve İyzilink Entegrasyonları: Farklı ödeme yöntemlerini tek çatı altında toplayın.
- Google Recaptcha: Ekstra güvenlik önlemleriyle sitenizi koruyun.
Bayilik ve Kampanya Sistemleri
- Bayilik Yönetimi: Bayilere özel panellerle iş süreçlerinizi kolaylaştırın.
- İndirim Kuponları: Satışları artırmak için kampanyalar düzenleyin.
Yeni Güncellemelerle Her Zaman Güncel Kalın!
- Hosting satın alımlarında yıllık alım modülü.
- Mobil uyumluluk ve yazılımsal sorunların tamamen giderilmesi.
- Netgsm ve Masgsm SMS entegrasyonlarıyla iletişimde profesyonellik.
İndir / Download :
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.